Onze praktijk

In het werkveld van de tandheelkunde is inmiddels veel veranderd. Waar vroeger de nadruk lag op curatieve behandelingen, gericht op genezing, ligt de nadruk nu steeds meer op preventie, gericht op het voorkomen van cariës of tandvleesproblemen.

Dit houdt onder andere in dat wij, samen met ons team van (preventie) assistentes, u zo goed mogelijk zullen begeleiden en informeren. U heeft namelijk zelf heel veel invloed op het behoud van een mooi, gaaf en gezond gebit.

Wij streven ernaar om kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg te verlenen aan onze patiënten. Om dit te kunnen realiseren werken wij met goed opgeleide medewerkers, kwalitatief goede apparatuur en volgen wij de richtlijnen op het gebied van tandheelkunde, hygiëne- en infectiepreventie en de algemene wet- en regelgeving.

In de algemene tandartspraktijk proberen wij u zoveel als mogelijk is te ontzorgen door een breed pakket aan dienstverlening aan te bieden.

Onder het kopje behandelingen vindt u alles over onze behandelingen.

 

Naast het verlenen van tandheelkundige zorg werkt Markies Mondzorg ook samen met mondhygiënistepraktijk en tandprotheticus die in ons pand zijn gevestigd:

Mondhygiënistepraktijk Mondzorg Op Maat

Molijn Tandprothetiek